januari och avancerade samtal har fortsatt

 • januari och avancerade samtal har fortsatt

   


  Tuchel sparkades av den franska klubben

   

  Fotbollskläder, Fotbollströjor, Camisetas De Fútbol, Koszulki Piłkarskie

   

  tuchel sparkades av den eget tryck på fotbollströjor av klubbens historia'

   

  Paris Saint-Germain har bekräftat att de har sagt upp Thomas Tuchels kontrakt, med Mauricio Pochettino i rad för att bli nästa manager.

  Tuchel sparkades av den franska klubben på julafton, fyra månader efter att ha styrt dem till sin första Champions League-final där de förlorade mot Bayern München i Lissabon.

  De franska mästarna bekräftade endast Tuchels utträde på tisdag på grund av lagliga strider om ett avgångspaket, vilket kommer att uppgå till cirka 5 miljoner pund.

  fotbollskläder

  Pochettino förväntas ersätta tyskaren och tillträda sitt första jobb i ledningen sedan hans avskedande i Tottenham i november 2019.

  fotbollströjor

  PSG vill ha argentinern i utgrävningen för sin nästa match mot Saint-Etienne den 6 januari och avancerade samtal har fortsatt denna vecka efter en kort paus från diskussionerna under jul.

  Camisetas De Fútbol

  Tuchel tog över från Unai Emery på ett tvåårigt kontrakt i juni 2018 och vann två Ligue 1-titlar samt en Coupe de France och en Coupe de la Ligue.

  Koszulki piłkarskie

  Det tyska kontraktet löpte fram till slutet av den aktuella kampanjen, efter att ha undertecknat en förlängning i maj förra året, och han lämnar Ligue 1 med 75,6% vinst - den högsta framgångsgraden för en tränare i ligans historia.

  PSG-anfallaren Kylian Mbappe avskedade sin tidigare chef på julafton och sa att hans tid varit en 'underbar del av klubbens historia'.

  fotballdrakter

  maglie di calcio a poco prezzo

  fotballdrakter

  maglie calcio poco prezzo

  Jalkapallo Pelipaidat Halvalla