fodboldtrøjer til børn de første 90 minutter

 • Marco Reus leverede en sen udligning til Borussia Dortmund

   

  Fodboldtrøjer Til Børn, Fodboldtrøjer Med Tryk, Fotbollströjor Barn , Voetbalshirts

   

  alligevel var der foden til fodboldtrøjer til børn de første 90 minutter

   

  Kevin De Bruyne scorede tidligt, men Man City blev næsten brændt af spildende afslutning, da Marco Reus leverede en sen udligning til Borussia Dortmund. Alligevel var der Foden til at afslutte en fyring fra ex-BVB-mand Ilkay Gundogan og tage en føring til Tyskland.

  Man City kørte heldigvis op til Reus 'udligning, der kom ud af en skarp kombination, der passerede med Jude Bellingham og Erling Haaland. Pep Guardiolas mænd fik en heldig pause på en muligvis tidligere udligning fra Bellingham og en afgørende Ederson-redning på brud Haaland.

  De Bruyne scorede, indsamlede tre nøglepasninger og gik kun glip af seks af 56 pasninger på dagen, mens han forbandt på tre lange bolde og vandt fem ud af syv dueller.

  Belgien trøje

  En engelskmand fik spillets første chance, men det var den unge Jude Bellingham fra Dortmund, der blev reddet af Ederson, før et rebound blev afbøjet til hjørnespark.

  england trøje

  City førte derefter et brud på venstre flanke og Phil Foden krydsede gennem 18 kun for at se Riyad Mahrez nødt til at redde bolden fra slutlinjen.

  Wales trøje

  Emre Can fik et straffespark for sin baghæl mod Rodri-låret, fordi spanieren håndterede bolden i næsten samme øjeblik.

  Spanien trøje

  Haaland fik en pause efter pausen, da han brast forbi John Stones, men Ruben Dias stoppede ikke med spillet og harry den unge superstjerne nok til at give Ederson mulighed for at lade ud og blokere Norwegians venstrefodsindsats.

  Men City fortsatte med at komme, selvom sløvheden fortsatte, da Kevin De Bruyne førte et hurtigt kontraangreb og ramte et enormt indlæg til Phil Foden, men så indsatsen bunglede i den modtagende ende.

  Dortmund vandt et farligt frispark, men De Bruyne blokerede det i muren lige før Dortmund introducerede Giovanni Reyna i det 63. minut.

  Bellingham og Haaland kombinerede for at købe Reus til udligningen, men Foden satte en sen dolk ud af den tidligere Dortmund-midtbanespiller Gundogan, og City tog en føring ud af de første 90 minutter.