Tottenham Trøje


 • billige fodboldtrøjer

  kunne have gjort det bedre  Phil Foden har allerede spurgt Kylian  Fodboldtrøjer, Tottenham Trøje  manchester city-angribende fotbollströjor med eget namn på ryggen forum head-to-head


  Phil Foden har allerede spurgt Kylian Mbappe, om han er 'klar' til at rumle i Champions League-semifinalen. Manchester City-angribende midtbanespiller må nu betragtes som en af ​​de bedste unge stjerner i kampen sammen med Mbappe og Erling Haaland efter endnu et stort øjeblik i sin karriere.

  Foden scorede den afgørende vinder i første kamp på Etihad Stadion, efter at Marco Reus slog udligningen for gæsterne.

  Og i aften på Signal Iduna Park sikrede Foden, at City lavede de sidste fire, da han affyrede et tordenhul ind fra stolpen.

  Indrømmet, målmand Marwin Hitz måske kunne have gjort det bedre, men ingen tog denne vej fra den engelske landskamp.

  fodboldtrøjer Han delte et særligt øjeblik i fejring med manager Pep Guardiola, der endda har været parat til at bænke Raheem Sterling til fordel for den 20-årige.

  fotballdrakt barn Efter kampen tog Foden til sociale medier for at udstede en udfordring til Mbappe forud for semifinalen, hvor City skulle møde Paris Saint-Germain.


  tottenham trøje Foden og Mbappe er blandt de nye plakatdrenge for Nike sammen med Haaland, da de forbereder sig på at låse horn i semifinalen.

  fotbollströjor Citymanden ser nu ud til at være sikker på at gøre Gareth Southgates England -trup til sommer til EM.

  Ikke nok med det, men han kunne også tvinge sig ind i start -XI på basis af den nuværende form.

  Da Foden nu spiller foran Sterling på klubniveau, er det ikke udelukket, at den unge også kunne gå foran ham for de tre løver.

  Men før Foden kan tænke fremad, vil han give alt for at hjælpe City med at vinde deres første Champions League-trofæ nogensinde.

  Det kan hævdes, at de ikke får en bedre chance for at opnå netop det med Premier League -titlen tilsyneladende afsluttet.

  PSG ser også ud til at være en kraft at regne med, efter at de havde slået indehaverne Bayern München ud over to ben.

  Mauricio Pochettino vender nu tilbage til England med Ligue 1 -siden, da de ser ud til at udkigne City på vejen til Istanbul.

  Uafgjort kunne nu blive faktureret som Mbappe kontra Foden, da to af de mest spændende unge talenter forbereder sig på at gå head-to-head om få uger ...


  fodbold trøje