Real Madrid Trøje


 • fodboldtrøjer til børn|billige fodboldtrøjer|køb fodboldtrøjer på tilbud

  kampe for det spanske landshold


  Han har spillet 180 kampe for det spanske landshold og vundet


  Real Madrid Trøje, Messi Tøj  det er første gang, ramos største udvalg af fodboldtrøjer kontingentet i premier league


  Han har spillet 180 kampe for det spanske landshold og vundet et VM og to EM -titler.
  Det er første gang, Ramos ikke er blevet navngivet i en spansk trup til en større turnering siden Euro 2004, men han er langt fra det eneste store navn, der går glip af.
  Den tidligere Barcelona -manager Enrique har ikke navngivet en eneste Real Madrid -spiller i sin trup, der kun indeholder 24 spillere, på trods af at UEFA tillod hold at bringe 26 spillere på grund af corona -pandemien.
  real madrid trøje Det er første gang i Spaniens historie, at Real Madrid -spillere ikke har leveret nogen spillere til en større turnering, hvor Dani Carvajal, Lucas Vazquez, Isco, Nacho og Alvaro Odriozola også alle går glip af.
  Væk fra Los Blancos har Iñigo Martínez, Iago Aspas, Saul Niguez, Jesus Navas, Dani Ceballos, Hector Bellerin, Sergio Reguilon, Mario Hermoso og Kepa Arrizabalaga ikke alle klaret snittet.
  messi tøj Der er ni Premier League -spillere i truppen, hvor Manchester City -forsvarsspilleren Aymeric Laporte er inkluderet sammen med Leeds 'Diego Llorente og Wolves' Adama Traore efter skiftet fra Frankrig.
  Man Citys Eric Garcia er en overraskende inklusion, hvor den 20-årige midterforsvarer er navngivet i truppen foran Ramos, på trods af at han kun har spillet 12 gange for Pep Guardiolas side i denne sæson.
  nueva Camisetas Fútbol Manchester United -målmand David de Gea er inkluderet, på trods af at han har mistet sin position nummer et til Dean Henderson, mens Brightons Robert Sanchez også foretager snittet.
  Chelsea -kaptajnen Cesar Azpilicueta, Man City -angriberen Ferran Torres og Liverpools midtbanespiller Thiago fuldender kontingentet i Premier League.

  arsenal trøje